فرصت استثنایی فروش اشتراک ویژه یک ساله (365 روز) با بیش از 50 درصد تخفیف!

هم اکنون قصد معرفی آلبوم موسیقی بیکلام و زیبایی از فیلمی جدید داریم. موسیقی فیلم علاءالدین (Aladdin) جادویی از آهنگساز بزرگ موسیقی متن الن منکن (Alan Menken) می باشد. برای دانلود آلبوم و معرفی این فیلم در ادامه همراه ما باشید…

غول چراغ جادو در موسیقی فیلم علاءالدین (Aladdin)

معرفی فیلم علاءالدین

علاءالدین (Aladdin) فیلمی موزیکال و فانتزی محصول سال ۲۰۱۹ کشور آمریکا می باشد. کارگردانی این فیلم زیبا را گای ریچی (Guy Ritchie) انجام داده است. کمک نویسنده فیلم جان آگوست (John August) بر عهده داشته و توسط کمپانی والت دیزنی (Walt Disney Pictures) تهیه شده. این فیلم اکشن و فانتزی انطباقی بر انیمیشنی به همین نام محصول سال ۱۹۹۲ می باشد. داستان فیلم بر اساس داستان محلی خاورمیانه ای از داستان هزار و یک شب (One Thousand and One Nights) می باشد.

 

ستارگانی که در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند : ویل اسمیت (Will Smith) و منا مسعود (Mena Massoud) و نیومی اسکات (Naomi Scott) و مروان کنزاری (Marwan Kenzari) و نوید نگهبان (Navid Negahban) و نسیم پدراد (Nasim Pedrad) و بیلی مگنوسن (Billy Magnussen) می باشد. داستان فیلم درباره ی علاءالدین شخص فقیر خیابانی است که عاشق پرنز جازمین می شود. او با غول چراغ جادو دوست می شود و وارد نبرد با جفر شرور می شود و ….

 

در اکتبر ۲۰۱۶ دیزنی گای ریچی را به عنوان کارگردان فیلم اکشن بازسازی شده علاءالدین انتخاب می کند. در جولای ۲۰۱۷ اولین بازیگر این فیلم ویل اسمیت به عنوان بازیگر در نقش غول چراغ جادو انتخاب می شود. سپس در ادامه مسعود و اسکات به عنوان نقش های اصلی این فیلم انتخاب می شوند. فیلمبرداری این فیلم در استودیوی Longcross در ساری انگلستان انجام می شود. بقیه فیلمبرداری در صحرای Wadi Rum در اردن انجام می شود و تا ژانویه ۲۰۱۸ ادامه پیدا می کند.

 

فیلم علاءالدین در ۲۴ می ۲۰۱۹ در آمریکا اکران می شود. و میتواند فروش جهانی ۴۴۹ میلیون دلاری را تجربه کند. فیلم با انتقادهای متنوعی رو به رو می شود از جمله بازی اسکات و مسعود و اسمیت و موسیقی فیلم و شوخی ها و کارگردانی. با واکنش خوب بینندگان رو به رو شده.

موسیقی فیلم علاءالدین (Aladdin)

روند تولید فیلم Aladdin

همان طور که گفته شد در تاریخ ۱۰ اکتبر ۲۰۱۶ کمپانی والت دیزنی اعلام کرد گای ریچی کارگردانی بازسازی انیمیشن قدیمی علاءالدین را انجام خواهد داد. جان اگوست هم فیلمنامه نویسی آن را برعهده گرفت. دن لین به عنوان تهیه کننده به تیم اضافه شد. استودیو اعلام کرده بود “فیلم بلند پروازانه و نامتعارف خواهد بود” که بیشتر عناصر موسیقیایی فیلم اصلی را به همراه خواهد داشت. استودیو برنامه داشت که فیلم ساختار غیر خطی داشته باشد.

 

در فبریه ۲۰۱۷ لین اعلام کرد آنها دنبال تیم بازیگری متنوعی هستند. انها قصد ساخت فیلمی مانند شاهزاده پارس را ندارند. از بازیگران بین المللی برای نقش های اصلی علاءالدین و پرنس جزمین استفاده شد و در مارچ ۲۰۱۷ آنها را معرفی کردند. تولید فیلم در جولای ۲۰۱۷ در انگلستان اغاز شد و تا ژانویه ۲۰۱۸ ادامه پیدا کرد. در اپریل ۲۰۱۷ اعلام شد با Gabriel Iglesias و Will Smith برای بازی در نقش غول چراغ جادو صحبت شده است و  در می ۲۰۱۷ یا Jade Thirlwall برای بازی در نقش پرنس جزمین صحبت شده بود.

 

پیشنهاد ویژه : آلبوم روح نواز آهنگ های فیلم در میان ستارگان (Interstellar)

 

مصاحبه با ۲۰۰۰ بازیگر

در ۱۱ جولای ۲۰۱۷ اعلام شد تولید فیلم یک ماه به تعویق افتاده و در آگوست ۲۰۱۷ استارت خواهد خورد. این تعویق به دلیل وجود چالش در انتخاب بازیگر مناسب بوده است. نکته جالب اینجاست برای انتخاب بازیگر مناسب در نقش های علاءالدین و پرنس جازمین از ۲۰۰۰ بازیگر زن و مرد مصاحبه به عمل آمده است. بازیگرانی خاورمیانه ای یا هندی که در حدود ۲۰ سال سن داشته باشد و بتواند هم بازی کند و هم آواز بخواند.

 

Naomi Scott و Tara Sutaria دو بازیگر آخر برای بازی در نقش پرنس جزمین بوده اند. هیچ کدام از آنها نمیتوانست بازیگر باشد تا این که یک آزمایش شیمی روی انها انجام شد! استودیو برای نقش علاءالدین دو بازیگر Dev Patel یا Riz Ahmed را در نظر داشت اما بعدا تصمیم گرفت از یک تازه وارد استفاده کند.

موسیقی فیلم علاءالدین

در ۱۵ جولای ۲۰۱۷ در فن کلوب والت دیزنی اعلام شد مسعود بازیگری نقش علاءالدین را برعهده دارد. و اسکات در نقش جزمین. در ۱۷ جولای ۲۰۱۷ فیلمنامه نویس Vanessa Taylor به عنوان فیلمنامه نویس اصلی فیلم انتخاب شده. در همین زمان ریچی در حال انتخاب بقیه بازیگران است. در اگوست ۲۰۱۷ Marwan Kenzari به عنوان بازیگر نقش جعفر انتخاب شد. Nasim Pedrad هم برای هنرنمایی در نقش دوست جازمین انتخاب شد. نوید نگهبان (Navid Negahban) در نقش سلطان انتخاب شد. پیشنهاد می شود موسیقی فیلم علاءالدین را از دست ندهید.

 

فیلمبرداری

فیلمبرداری اصلی فیلم در تاریخ ۶ سپتامبر ۲۰۱۷ در ساری انگلستان اغاز شد و در تاریخ ۲۴ ژانویه ۲۰۱۸ به پایان رسید. بخشی از فیلمبرداری فیلم در بیابان Wadi Rum در اردن انجام شد. کمپانی فیلمسازی اردنی “The Royal Film Commission” از تولید فیلم بسیار استقبال کرد و در هزینه ها هم به این فیلم کمک بسزایی کرد. طراح تولید این فیلم Gemma Jackson می باشد که از کارهای دیگر او میتوان به سریال Game of Thrones اشاره کرد. در سکانسهای موزیکال و رقص فیلم از بیش از ۱۰۰۰ رقصنده و افرادی دیگر در این حوضه استفاده شده است.

 

باکس آفیس

فیلم علاءالدین با بودجه ۱۸۳ میلیون دلاری ساخته شده است.

این فیلم در ۳ جون ۲۰۱۹ در آمریکا و کانادا اکران خود را آغاز کرد

و توانست فروش ۱۹۰ میلیون دلاری را در این دو کشور تجربه کند

و همچنین توانست در دیگر کشور ها فروش ۲۶۴ میلیون دلاری داشته باشد.

مجموعا فروش ۴۵۴ میلیون دلاری را در سرتاسر جهان تجربه کرد.

 

فیلم علاءالدین در آمریکا و کانادا در کنار فیلم هایی از جمله Booksmart و Brightburn اکران شد

و پیش بینی شده بود فروش ۸۰ میلیون دلاری را با توجه به ۴۴۷۶ سالن سینمایی که در دست داشت در مدت چهار روز تجربه کند.

دقیقا در روز اول اکران خود ۳۱ میلیون دلار فروش داشت.

مخاطبان روز اول اکران ۵۹ درصد زن و ۴۱ درصد مرد بودند.

که سر انجام ۹۱ میلیون دلار در هفته اول فروش داشت.

 

این فیلم سومین فیلم پرفروش هفته اغازین در سال ۲۰۱۹ بود , بعد از فیلم های Avengers: Endgame و Captain Marvel . این فیلم پرفروش ترین فیلم هفته اغازین در دوران کاری ریچی و دومین فیلم اسمیت بود. در هفته دوم هم بعد از فیلم جدید Godzilla: King of the Monsters قرار گرفت. موسیقی فیلم علاءالدین به شدت پیشنهاد می شود.

 

موسیقی متن فیلم Aladdin

الن منکن (Alan Menken) بعد از انجام یک سری پروژه در زمینه موسیقی انیمیشن , برای ساخت آلبوم موزیک فیلم علاءالدین انتخاب شد. Pasek & Paul آهنگ جدیدی را هم به همراه منکن برای این فیلم خلق کردند. چندین آهنگ دیگر هم توسط منکن نوشته شده بود. متن آهنگ ها توسط Howard Ashman و Tim Rice نوشته شده بود.

پیشنهاد ویژه : موسیقی سریال چرنوبیل – Chernobyl (موسیقی تاریک و بیم آور)

 

غول چراغ جادو در موسیقی فیلم علاءالدین (Aladdin)

نقد اختصاصی آهنگ های فیلم Aladdin

در آلبوم موسیقی متن علاءالدین شاهد این هستیم که ۵ آهنگ در کنار موسیقی های متن در آلبوم وجود دارد. که قصد داریم در ادامه در کنار موسیقی های الن منکن به بررسی آنها بپردازیم. در ادامه با دانلود موسیقی فیلم علاءالدین همراه ما باشید.

 

تمامی آهنگ های قدیمی این انیمیشن , در این آلبوم آپدیت شده اند.

به آنها موسیقی ارکسترا اضافه شده است که باعث شده است بسیار قویتر و ارزشمندتر شوند.

آنها در ساخت موسیقی متن از ابزارهای موسیقی خاورمیانه ای استفاده کرده اند.

حیف شده که قسمت های موسیقی بی کلام در تمام ترانه ها دیده نمی شود.

موسیقی ارکسترای آن استادانه است.

 

One Jump Ahead

آهنگ های موجود در آلبوم صداهای مدرن زیادی دارند, به خصوص زمانی که در آنها از موسیقی ضربه ای استفاده شده است, وایپ پاپ مانند مدرنی به آن می دهد. بهترین مثال برای این موضوع ترک “One Jump Ahead” می باشد. ترانه ای است که فاصله ی بین نت های آن افزایش پیدا کرده است و صدا و حال و هوایی کاملا متفاوت نسبت به نسخه اصلی خودش پیدا کرده است. ترک “A Whole New World” تغییر منحصر به فردی پیدا کرده است. و حال و هوای آکوستیک بودن بیشتری پیدا کرده است.

 

بزرگترین تغییری که فیلم داشته است در تیم بازیگری بوده و ویل اسمیت (Will Smith) جای رابین ویلیامز را در نقش غول چراغ جادو گرفته و آهنگ های آن را میخواند. از جمله ی آن ترک های “Arabian Nights” و “Friend Like Me” و “Prince Ali” . که برای تند بودنشان معروف هستند. یک نکته طنز مانندی که در آلبوم وجود دارد این است درست وقتی که ابزارهای موسیقی سعی به ساخت صداهای مدرن دارند اما انگار صدای ویل اسمیت شبیه به اهنگ های قدیمی انیمیشن است.

 

Speechless

آهنگ بعدی آلبوم “Speechless” نام دارد که برای کاراکتر جازمین خوانده شده است و اجرای آن توسط Naomi Scott صورت گرفته است. این همکاری Alan Menken با Benj Pasek و Justin Paul زیاد با استایل بقیه آهنگ های همخوانی ندارد. اما آهنگ های قدرتمندی هستند که توجه جوانان امروز را جلب می کنند.

 

ترک های انتهایی آلبوم , شامل کاور جدیدی از آهنگ “A Whole New World” کاری از ZAYN و Zhavia Ward می باشد. و برای ساخت آن حاشیه های زیادی برای آنها بوجود آمد. انها از ابزارهای موسیقی متفاوت و پیچیده ای در آن استفاده کرده بودند. ویل اسمیت در پایان آلبوم یک آهنگ رپ “Friend Like Me” اجرا می کنم که نسبت به نسخه اولیه خود حال و هوای تازه تری دارد. در این آهنگ DJ Khaled هم همکاری داشته.

 

The Basics

در آلبوم ۲۵ ترک مختلف از الن منکن وجود دارد. که از تمامی عناصر موسیقی انیمیشن آن در این آلبوم استفاده شده است. ورژن بی کلام ترک “Speechless” هم در بعضی سکانس های جزمین استفاده می شود. ملودی های جذاب و جالب زیادی را می توان در آلبوم یافت از جمله یکی از آنها ترک “The Basics” است. ارکسترای خوبی دارد.

 

در آلبوم از طیف گسترده ای از ابزار های موسیقی خاورمیانه ای استفاده شده است. که صداهای کاملا متفاوتی را نسبت به قسمت اول تولید می کنند. عناصری که در ترک “Home” شاهد آن بودیم نمونه ی آن را در آلبوم موسیقی فیلم Beauty and the Beast هم شاهد آن بوده ایم. اکثر آهنگ های این آلبوم بسیار عالی هستند. و موسیقی ارکسترایی که در آلبوم وجود داشت یکی از برترین کارهای الن منکن است. متن آهنگ ها زیاد داستان را اسپویل نمی کند دوستانی که قصد گوش دادن به آلبوم را دارند و نمیتوانند برای فیلم صبر کنند میتوانند بدونم هیچ مشکلی به موسیقی فیلم علاءالدین گوش دهند.

غول چراغ جادو در موسیقی فیلم علاءالدین (Aladdin)

نقد اختصاصی فیلم علاءالدین ۲۰۱۹

فیلم علاءالدین توسط گای ریچی کارگردانی شده و اخرین لایو-اکشن بازسازی شده کمپانی دیزنی می باشد. اینبار انیمیشن کلاسیک محصول سال ۱۹۹۲ با همین نام بازسازی شده. داستان دزد خیابانی به نام علاءالدین را روایت می کند که با پرنسیس جازمین رو به رو می شود, با جینی (غول چراغ جادو) اشنا می شود و با شیطانی به نام جفار نبرد می کند.

 

قبل از اینکه دقیق وارد جزئیات نقد این فیلم شوم, فیلم با نقدهای انلاین زیادی رو به رو شده است.

چون که ویل اسمیت در این فیلم به رنگ آبی می باشد و مردم بعد مواجع شدن با این موضوع با خودشان فکر کردن حرف نداره. به نظر من انچنان هم که میگن خوب نیست. فیلم اصلی رو تماشا کردم و یک سری چیز ها باید در این باره بگویم. یک لجظه فکر کردم کاراکتر سونیک را دیدم.

 

به محض اینکه با این صحنه مواجع شدم, خواستم تمام آرشیو سونیک خودم رو آتش بزنم. تا تلافی چیزی که شاهدش بودم رو در آورم!…. حالا شوخی میکنم در این حد ها هم نبود اما باید بگم هنوز انیمیشن اورجینال علاءالدین رو خیلی دوست دارم. دانلود موسیقی فیلم علاءالدین را از دست ندهید.

غول چراغ جادو در موسیقی فیلم علاءالدین (Aladdin)

بخش اول

فیلم را که تماشا کردم ویل اسمیت کمترین نگرانی من رو به خودش اختصاص داده بود. حداقل زمانی که در صفحه نمایش بود فیلم حالت کارزماتیک نسبت به زمانی که نبود داشت. نمیتوانم روی موسیقی متن هم تکیه کنم و انها را برای عالی بودن برجسته کنم, چون که ترانه های ان از انیمیشن اصلی بود, بله ترک های جدید هم داشت که خوب بودند. اما نمیتونم با این لایو-اکشن بازسازی شده جدید دیزنی ارتباط برقرار کنم.

 

چونکه از چیزی که همه ی ما عاشقش هستیم گرفته شده است و حالا میگیم بیایید از این دید جدید بهش نگاه کنیم. گاهی اوقات این موضوع خوب جواب می دهد, من واقعا بازی سازی Jon Favreau که فیلم The Jungle Book بود رو دوست داشتم و فیلم سیندرلا هم خیلی بد نبود. چونکه ان فیلم ها رو میتونم در دنیای واقعا تصور کنم, که چه شکلی باشند, یک پسر و یک جنگل که حیواناتی دارد که صجبت می کنند. در هسته ان میتوان ان را در زندگی واقعا متصور بود. همین موضوع برای فیلم سیندرلا هم صدق می کند, چیزی است که میتونم ان را در زندگی واقعا تصور کنم.

 

اما برای فیلم علاءالدین کمی این موضوع سخت است.

ما کاراکتر بزرگی به نام جینی داریم, پرنسسی که یک ببر سیبریایی خانگی دارد,

تصور چنین چیزی در دنیای واقعی کمی سخت است. در نتیجه فکر میکنم این فیلم از این موضوع رنج می برد. فیلم به شدت سعی دارد تا حس و حال انیمیشن را به بیننده القا کند, اولین نکته انیمیشن ۹۰ دقیقه زمان دارد و خیلی جم و جور و عالی است و خوب هم جواب می دهد, اما این فیلم دو ساعت و هشت دقیقه است, کلی چیز میز جدید در ان وجود دارد.

غول چراغ جادو در موسیقی فیلم علاءالدین (Aladdin)

بخش دوم

کاملا این موضوع را حس می کنیم, میتوانید حس کنید که داستان دارد کش پیدا می کند و میتوانید حس کنید که کاراکتر را دارند از یکدیگر دور می شوند, در صورتی جایی برای رفتن ندارند. یکی از بزرگترین مشکلاتم با فیلم علاءالدین این است که در اجراها دروغ وجود دارد, مثلا خود کاراکتر علاءالدین در زمان هایی اون تلاش دارد مثل انیمیشن باشد, مضطرب, دلواپس, بانمک, مثلا در انیمیشن علاءالدین سعی داشت چیزی باشد که نبود.

 

این کارهای در فیلم های انیمیشنی خوب جواب می دهد.

اگر بخواهی کارهایی که در انیمیشن انجام می شود را در فیلم اجرا کنی باعث می شود کار تو خیلی سطحی شود.

من فکر میکنم این موضوع برای خیلی بازیهای این فیلم صدق می کند.

ویل اسمیت در نقش جینی کارش را خوب انجام می دهد,

در حقیقت وقتی به او به عنوان جینی غول پیکر نگاه می کنی,

جذابترین و سرگرم کننده ترین بخش داستان است.

حتی زمان هایی که او در صفحه نمایش نبود گاهی اوقات فیلم کسل کننده میشد.

 

اگر بخوام از بین بازیگرهای دیگه انتخاب کنم باید بگم نائومی اسکات در نقش جازمین بهترین اجرا را ارائه داد. کاملا مشخص بود که برای این نقش تلاش زیادی کرده است. مطمئنم بازیگری که در نقش علاءالدین بود, او هم تلاش خودش را انجام داده بود.

 

بخش سوم

من اصلا قصد ندارم بر ضد این بازیگر ها باشم, شما دوستان من رو می شناسید. من اصلا دوست ندارم درباره بازی بازیگر ها صحبت منفی انجام بدم, چونکه میدانم کار انها چه سختی هایی دارد. هر زمانی که اینکار را انجام می دهم حس بدی نسبت به ان دارم, اما واقعا فکر میکنم اکثر بازیها در این فیلم به شدت ضعیف بودند. بدترین انها بازیگر نقش جفار بود, من بازی این بازیگر را دیدم, مثلا در فیلم What Happened To Monday کاری از شبکه نتفلیکس و فکر میکنم واقعا کارش خوب بود.

 

همش فکر میکنم مشکلی در کارگردانی گای ریچی وجود دارد که همه چیز را با اب و تاب و چوبی کرده است.

گاهی اوقات این حس ایجاد می شود که ورژن ضعیف تری از انیمیشن اورجینال علاءالدین می باشد.

گاهی اوقات لباس ها در این فیلم به شدت تمیز و بی نقص هستند,

نه خاکی و نه کثیف به نظر می رسند, هیچ اثری از شن و خاک بر روی لباس ها نیست.

غول چراغ جادو در موسیقی فیلم علاءالدین (Aladdin)

بعضی سکانس ها وجود دارد که کاراکتر در حال غلط خوردن در خاک است, اینجا موضوع فرق دارد. اما وقی که در شهر در حال قدم زدن هستند, انگار لباس های انها تازه از اتو شویی بیرون آمده. یک جورایی من رو یاد فیلم Indiana Jones and the kingdom of the Crystal skull می اندازد که یکی از بزرگترین مشکلاتم با ان فیلم این بود که همه چیز پاک و تمیز بود. درصورتی سه سری اورجینال ان فیلم انگار در حیاط پشتی خانه ای فیلمبرداری شده اند. در این فیلم همه چیز تمیز است, انگار داشتم چیزی را تماشا میکردم که به طور مداوم در استیج صدا فیلمبرداری شده بود. همش فکر میکردم به چیزی که فیلبرداری شده نگاه میکنم, اصلا تو جو فیلم نرفتم.

 

بخش چهارم

بعضی سکانس ها وجود داشت که سرگرم کننده بودند, که بیشتر انها ترانه های با اب تاب زیاد, جینی بودند. انگار گای ریچی از اینکه چه طور از موسیقی استفاده کند سردرگم بوده است. چون خیلی از سکانس هایی که ترانه خوانده می شود خیلی ساده هستند و دوربین به سادگی همراه انها حرکت می کند, حرکات زیادی وجود ندارد, روح لازم به انها داه نشده.

 

صداقانه بگم هر زمانی که جفار در صفحه نمایش بود, داشتم می خندیدم.

انگار در یکی از قسمت های Power Ranger است, اون چوب دستی بزرگ کبری که داشت,

ببینید یک سری چیزها در انیمیشن خوب جواب می دهد اما اصلا در لایو-اکشن جایی ندارند.

هر زمانی که قصد ساخت بازسازی را دارید باید بدانید ایا امکان تصور ان در دنیای واقعی هست.

معمولا بازسازی چیزی انیمیشن همیشه خوب جواب نمی دهد. دانلود موسیقی فیلم علاءالدین را از پایین مطلب انجام دهید.

 

مشخص است ویل اسمیت با کاراکتر جینی مشکلات و دشواری های زیادی داشته, مطمئنم در زمانی که مسئولیت بازی در نقش این کاراکتر را قبول کرده وحشت زه شده. ببینید بعضی از کاراکتر ها مثل جینی وجود دارند که فقط با صدای گوینده اصلی که رابین ویلیامز می باشد زیبایی و جذابیت دارند و میشه گفت دو عضو جدا نشدنی هستند.

غول چراغ جادو در موسیقی فیلم علاءالدین (Aladdin)

بخش پنجم

مثلا کاراکتر سیمبا از جینی معروف تر هست, وقتی به سیمبا فکر میکنید ایا به صدای گوینده اش که Matthew Broderick است فکر کرده اید!… احتمالا نه. اما وقتی به کاراکتر جینی فکر می کنید یاد رابین ویلیامز می افتید, فکر نکردن بهش غیر ممکن است. ایا ویل اسمیت این کاراکتر را نابود کرده؟؟ نه اصلا اینطور نیست, فقط باید با این واقعیت کنار بیای که این CGI غول پیکر ویل اسمیت در حال رقصیدن است, همیشه این موضوع جواب نمی دهد. اما وقتی که با این موضوع کنار بیای متوجه میشی, کارش خیلی هم خوب بوده. صادقانه بگم بهترین قسمت فیلم بوده است. در پایان باید بگم موسیقی فیلم علاءالدین را دانلود نمایید و از گوش دادن به ان لذت ببرید.

برای اطلاعات تکمیلی به ویکی پدیا مراجعه نمایید.

لیست آهنگ های فیلم Aladdin

۰۱ – Will Smith – Arabian Nights (2019)
۰۲ – Mena Massoud – One Jump Ahead
۰۳ – Mena Massoud – One Jump Ahead (Reprise)
۰۴ – Naomi Scott – Speechless (Part 1)
۰۵ – Will Smith – Friend Like Me
۰۶ – Will Smith – Prince Ali
۰۷ – Naomi Scott – A Whole New World
۰۸ – Mena Massoud – One Jump Ahead (Reprise 2)
۰۹ – Naomi Scott – Speechless (Part 2)
۱۰ – ZAYN & Zhavia Ward – A Whole New World (End Title)
۱۱ – Will Smith & DJ Khaled – Friend Like Me (End Title)
۱۲ – Naomi Scott – Speechless (Full)
۱۳ – Alan Menken – The Big Ship
۱۴ – Alan Menken – Agrabah Marketplace
۱۵ – Alan Menken – Aladdin’s Hideout
۱۶ – Alan Menken – Jasmine Meets Prince Anders
۱۷ – Alan Menken – Breaking In
۱۸ – Alan Menken – Returning The Bracelet
۱۹ – Alan Menken – The Dunes

۲۰ – Alan Menken – Simple Oil Lamp
۲۱ – Alan Menken – The Cave Of Wonders
۲۲ – Alan Menken – The Basics
۲۳ – Alan Menken – Escape From The Cave
۲۴ – Alan Menken – Prince Ali’s Outfit
۲۵ – Alan Menken – Until Tomorrow
۲۶ – Alan Menken – Aladdin’s Second Wish
۲۷ – Alan Menken – Never Called A Master Friend
۲۸ – Alan Menken – Harvest Dance
۲۹ – Alan Menken – Jafar Becomes Sultan
۳۰ – Alan Menken – Hakim’s Loyalty Tested
۳۱ – Alan Menken – Most Powerful Sorcerer
۳۲ – Alan Menken – Carpet Chase
۳۳ – Alan Menken – Jafar Summons The Storm
۳۴ – Alan Menken – Jafar’s Final Wish
۳۵ – Alan Menken – Genie Set Free
۳۶ – Alan Menken – The Wedding
۳۷ – Alan Menken – Friend Like Me (Finale)

———————————-

دانلود آلبوم با کیفیت اورجینال و استثنایی FLAC-Lossless :


دانلود آلبوم با کیفیت MP3-320kbps :

11 سپتامبر 2019 22,224 views 9
نظرات

Ramin AT 2019/07/19

بی نهایت ممنون از اینکه این آلبوم رو آپلود کردین..!!

در ارتباط با موسیقی این فیلم، علاءالدین حقیقتا یک فیلم ساده نیست. میلیون‌ها نفر با تک تک قطعات کارتون علاءالدین و کاراکترهای این فیلم خاطره دارن. لذا کار دوباره بر روی یک همچین پروژه‌ای خیلی حساس هستش. در همین راستا و در ارتباط با موسیقی ارائه شده در فیلم جدید علاءالدین، حقیقتا قطعه Speechless بی‌اندازه بی‌ربط بود به باقی قطعات و شاهکارهایی که از قبل شنیده بودیم از Alan Menken. واقعا خیلی نا امید کننده بود که یه همچین بخشی رو به طور کلی درون فیلم جا دادن و یه همچین موسیقی ضعیف و تجاری‌ای رو توی این بخش کار کردن.
در ارتباط با باقی قطعات، بخش‌هایی که از ریتم‌ها و سازهای کوبه ای عربی استفاده شده بود خیلی به فضا و کاراکتر کلی فیلم می‌خورد. ارکستراسیون قطعات هم خیلی خوب و قوی بود.

بی نهایت ممنون از وقت و تلاشی که در ارائه این مطالب و تهیه کردن این آلبوم‌ها می‌گذارید.

admin 2019/07/19

سلام قربان خواهش می کنم , ممنون از ارائه و به اشتراک گذاشتن نظرتون. تشکر

شکارچی جادوگر 2019/09/23

چرا جعفر را نتوانستی درست بنویسی !؟
خودت میدونی که اسم اون کاراکتر جعفر است.

admin 2019/09/23

سلام, خارجی ها کلمه رو “جِفار” تلفظ می کنند و ما هم به همان صورت نوشتیم.

امیرحسین 2020/01/24

سلام ببخشید این آلبوم بیکلامه یا باکلام؟

admin 2020/01/24

سلام , جفتش.

سامی 2020/02/01

چرا آهنگ رقصیدن علی باشاهزاده نیست

Amir.heydari 2020/02/01

چرا آهنگ رقصیدن علی باشاهزاده نیست

YeMin 2020/09/29

میشه لطفا اهنگ بیکلام Speechless رو بزارید؟ خیلی ممنون🙂❤